Estera STĂMOIU, președinte OAMGMAMR Filiala Argeș: ”CU BUCURIE DE SĂRBĂTOARE SUNTEM CHEMAȚI SĂ RĂSPÂNDIM LUMINA ÎNVIERII”

de | 05.05.2024 11:00 | Anunțuri, Județean

Cu sporită dragoste și binecuvântare, întâmpinăm Învierea Veșnicului Fiu al lui Dumnezeu, temei pentru credință, iertare, pace, împăcare, iubire, întru mântuire și Lumină!

 

În solemnitatea Adevărului etern și neschimbător, cu gânduri sincere, încredințez asistenților medicali argeșeni, misionarii îngrijirii celor răniți trupește și sufletește, năzuință de sănătate, har de bunăvoință, mărinimie, încredere și speranță, în toată vremea vieții!

 

 Cu bucurie de sărbătoare suntem chemați să răspândim Lumina Învierii, dimpreună cu salutarea pascală: Hristos a înviat! Adevărat a înviat!”

 

Din inimă, pentru inimile tuturor celor care lucrează pentru sănătatea semenilor,

Estera STĂMOIU

Președinte OAMGMAMR Filiala Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: