Ești pasionat de robotică? Alătură-te celui mai prestigios colegiu din Curtea de Argeș!

de | 02.07.2023 16:00 | Știri, Anunțuri, Cultură, Curtea de Argeș, Lifestyle

Privilegiat, dar în egală măsură provocat de statutul său, Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă” e nu numai locul spre care aspiră majoritatea absolvenţilor din zona Curtea de Argeș, ci și acela care oferă un context aproape unic de afirmare: o clădire impresionantă, a cărei arhitectură istorică se armonizează cu dotările ultramoderne, profesori devotați și energici, o atmosferă care împrumută mult din liniștea cochetă și din echilibrul orașului și deschiderile oferite de activități care surprind nu numai prin varietate, ci și prin caracterul elaborat, intens, un adevărat magnet pentru entuziasmul și pentru implicarea elevilor.

vlaicu voda1 - Ești pasionat de robotică? Alătură-te celui mai prestigios colegiu din Curtea de Argeș!

Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” este școala care care îți poate da acel sentiment de apartenență la un spațiu al încrederii către care tânjim cu toții, profesori sau elevi, în egală măsură. Fie că te afli într-una dintre cele 28 de săli de clasă, într-unul dintre cele 4 laboratoare de informatică sau în cele de chimie, biologie, limbi străine, fizică, în sala de festivități sau pe terenul de sport în aer liber, în biblioteca imensă, cu un număr copleșitor de volume, vei rezona cu spiritul acestui liceu, cel care e definit perfect de sloganul: COMPETENȚĂ, PERSEVERENȚĂ, PERFORMANȚĂ.

Poți alege una dintre cele 5 clase de la profilul REAL, specializările Matematică-Informatică(Intensiv Informatică), Matematică –Informatică(Intensiv Engleză) sau Matematică-Informatică(Neintensiv), sau, dacă opțiunea ta de viitor e mult mai clar conturată, te poți îndrepta spre clasa de Științe ale Naturii.

La fel de ofertant este și profilul UMAN, cu cele două clase, una cu specializarea Științe Sociale, iar cealaltă având profilul Filologie.

Indiferent de profilul sau de specializarea alese de tine, Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” îți poate arăta și drumul către descoperirea altor calități sau abilități ale tale, care vor fi puse în valoare dacă decizi să te alături echipei de proiecte internaționale a liceului, clubului de robotică, trupei de teatru, corului școlii sau clubului de dezbateri.

Cum ar fi să faci parte din delegațiile care, anual, reprezintă colegiul la schimburile educaționale organizate cu sau de către școli partenere din Olanda, Italia sau Polonia?

Sau să fii membru sau voluntar al echipei V.V. Robots și să te străduiești alături de ei să împlinești marele vis: participarea la campionatul mondial de robotică FIRST din SUA?

Vlaicu Voda VV ROBOTS - Ești pasionat de robotică? Alătură-te celui mai prestigios colegiu din Curtea de Argeș!

Cum ar fi să savurezi aplauzele de la finalul unei reprezentații de success a trupei DUENDE?

Vlaicu Voda trupa DUENDE - Ești pasionat de robotică? Alătură-te celui mai prestigios colegiu din Curtea de Argeș!

Sau să ai satisfacția de a convinge, validată de un meci câștigat de una dintre echipele care alcătuiesc VIVA VOX, proaspătul club de dezbateri al colegiului?

Vlaicu Voda vIVA VOX - Ești pasionat de robotică? Alătură-te celui mai prestigios colegiu din Curtea de Argeș!

Toate astea ți se pot întâmpla ție, absolvent de clasa a VIII-a, dacă te hotărăști să incluzi pe lista de opțiuni  și Colegiul Național ”Vlaicu Vodă”.

Îți vei petrece următorii patru ani într-o școală care se apropie mult de imaginea școlii ideale, în care orice adolescent are locul său confortabil, iar valorile asumate sunt necondiționate. Fiecare zi va fi un pas mic, dar esențial, către devenirea ta. Și e foarte important că nu îl vei face singur, căci vei avea alături oameni care te vor sprijini să îți adaugi numele la o listă lungă și reprezentativă de succese, care se numără până acum prin:  20 de premii I, 21 de premii II, 24 de premii III și 64 de mențiuni la etapa județeană a unor concursuri și olimpiade școlare dar și 23 de calificări la etapă națională și trei calificări la etapă internațională cu medalie de argint și de bronz obținute de colegii tăi mai mari doar în acest an școlar.

În anul 2027, vei fi promoția 108 a acestui colegiu. Vei avea șansa de a-i scrie o parte din istoria pe care generațiile viitoare își vor așeza și ele încet, dar sigur, succesul. Așa cum ai făcut-o și tu, prin cea mai inspirată alegere!

Strada Negru Vodă Nr. 131, Curtea De Argeș, Jud. Argeș

Telefon: 0248 721 553 | Email: secretariat_vlaicu_voda@yahoo.com

Web: www.cn-vlaicuvoda.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă”