Etapa finală a Concursului Național de Chimie ”Petru Poni”, la Pitești

de | 11.05.2023 19:28 | Pitești, Lifestyle, Știri

130 de elevi de liceu, de la filiera tehnologică, participă la etapa finală a Concursului Național de Chimie ”Petru Poni” ce se desfășoară în perioada 11 – 14 mai la Pitești. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a participat astăzi la deschiderea evenimentului.

”Piteștiul este onorat să fie, din nou, gazda unei competiții prestigioase!

Pentru cei 130 de elevi de liceu, de la filiera tehnologică, participanți la etapa finală a Concursului Național de Chimie „Petru Poni”, perioada cuprinsă între 11 și 14 mai este una a depășirii propriilor limite, în privința cunoștințelor teoretice, dar și a abilităților practice.

În același timp, însă, este și un prilej de a descoperi oameni și locuri noi, de a acumula multe experiențe pozitive și amintiri frumoase!

Găzduit de un liceu piteștean cu tradiție în performanță, Colegiul Național ”I.C. Brătianu”, Concursul Național de Chimie ”Petru Poni” din acest an va genera, cu siguranță, viitori specialiști în domeniul cercetării, a industriei chimice sau a celor conexe.

Vă doresc să nu vă pierdeți niciodată curiozitatea și încrederea în capacitatea voastră de a inova, amintindu-vă crezul lui Mendeleev: ”Nu se pot prevedea limitele cunoașterii și previziunii științifice”!

Sucees tuturor concurenților!”, este mesajul transmis de Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Maratonul pentru Educație Antreprenorială, la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole