Europarlamentarul Rareș Bogdan, în Argeș

de | 10.02.2024 16:07 | Județean, Politic

Ministra Justiției, Alina Gorghiu, și europarlamentarul Rareș Bogdan, au făcut astăzi o serie de deplasări în localități din județul nostru. Cu această ocazie a avut loc și lansarea unor candidați liberali la funcția de primar.

Mai mulți liberali au participat astăzi la vizita și evenimentele de lansare ale celor doi candidați la primăriile Albota și Costești. Astfel, Dumitru Roland Florian este candidatul PNL la Primăria Albota.

Azi e despre el! Dumitru Roland Florian. Tânăr, liberal, cu proiecte, antreprenor. Am toată încrederea în tine

Viitorul primar de la Albota, Argeș. O comună care are peste 4000 de locuitori, un primar PSD în funcție de 28 de ani, dar niciun loc de joacă!

Mulțumesc mult Rares Bogdan că ești mereu lângă mine, lângă noi!”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Ulterior a avut loc lansarea candidatului PNL la Primăria orașului Costești, în persoana lui Gabriel Tudor, iar în acest moment are loc o conferință de presă la sediul partidului.

gabriel tudor candidat pnl costesti - Europarlamentarul Rareș Bogdan, în Argeș

Gabriel Tudor

UPDATE

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat în cadrul conferinței susținute astăzi la sediul PNL Pitești că a transmis o adresă către ministerul Investitiilor și către ADR, intitulata „Discriminarea IMM-urilor din județul Argeș”.

”Am fost sesizată de către Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș (…) cu privire la încălcarea principiului egalității de tratament, cu consecința discriminării IMM-urilor din județul Argeș care aleg să-și implementeze proiectele tot în județul Argeș, ca urmare a introducerii, în Grila de evaluare tehnică și financiară, anexa 1.3 la Ghidul Solicitantului, aferent Priorității 1- O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, Obiectivul Specific RSO 1.3 – Intensificarea creșterii sustenabile și creșterea competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive (FEDR), Apel de proiecte PR SM/ID/1/1/1.3/A, Operațiunea A – Intensificarea creșterii sustenabile și a competitivității microîntreprinderilor și întreprinderi mici din regiunea Sud-Muntenia, a criteriului 7 de selecție – ”Locul de implementare al proiectului, conform densității IMM la 1000 locuitori” – conform căruia, pentru proiectele implementate în județul Argeș nu se acordă niciun punct.

Același tip de apel de proiecte a fost lansat și în celelalte Regiuni ale României, fără a exista discriminare între județele aparținând aceleiași Regiuni, în funcție de densitatea IMM-urilor la mia de locuitori.

Introducerea unui astfel de criteriu constituie o piedică în dezvoltarea economică a județului Argeș și în atingerea obiectivului general al apelului de proiect, respectiv acela de sprijinire a dezvoltării microîntreprinderilor și întreprinderilor mici care își desfășoară activitatea în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia”, se arată în adresa transmisă. În încheierea acesteia, Alina Gorghiu precizează : ”vă rog să aveți amabilitatea de a colabora în mod loial pentru rezolvarea acestei situații, astfel încât IMM-urile dintr-un județ să nu fie discriminate comparativ cu IMM-urile din celelalte regiuni din țară”.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu și screenshot Facebook PNL Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Anumite gesturi mi s-au părut prostești”. ”Nu voi sta acum să-i explic aici care sunt atribuțiile și obligațiile funcției de prefect”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole