Evaziune fiscală în Argeș! 26 de percheziții la locuințele persoanelor cercetate!

de | 11.01.2024 11:59 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat, astăzi, joi, 11 ianuarie, un număr de 26 de percheziții domiciliare, în județele Argeș și Maramureș, la sediile unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și fraudă informatică.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de organele de lege, s-a constatat că mai multe localuri de alimentație publică, din județul Argeș, ar fi omis, în perioada 2017 – 2023, să evidențieze, în documentele contabile și în alte documente legale, operațiunile comerciale efectuate.

Astfel, cu ajutorul unui soft informatic de gestiune utilizat în mod greșit, în scopul înregistrării doar parțiale a încasărilor în evidențele contabile.

În urma perchezițiilor, urmează să fie conduse la sediul Poliției pentru audieri 30 de persoane.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul lucrătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Argeș și Maramureș, precum și al polițiștilor din inspectoratelor de poliție județene Argeș și Maramureș.

Foto descriptiv Zalau Tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident la Lukoil Pitești! 2 mașini și un microbuz implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole