anchetaonline.ro

Eveniment șocant! Un român de doar 14 ani a fost bătut și aruncat în fața unui tren în Italia!

de | 27.01.2023 19:43 | Eveniment, Știri

Mai mulți din adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, din Italia, au apelat la un gest extrem pentru a se răzbuna pe un minor de numai 14 ani.

Groaznicul eveniment a avut loc într-o gară din nordul țării, în Seregno, unde minorul a fost bătut de către ceilalți adolescenți, iar apoi aruncat în fața unui tren ce se afla în mișcare, potrivit Digi24.

Totul s-a petrecut din cauza unei fete care era chiar iubita unuia dintre agresori. Acesta aflase că victima schimbase câteva mesaje cu ea.

Din fericire, băiatul este încă în viață. Acesta s-a izbit de un vagon în urma căzăturii, apoi a aterizat în spațiul dintre roți și peron.

Victima a fost transportată de urgență la spital, unde a avut pierderi de memorie, iar pentru moment nu se poate deplasa. Medicii au informat că va fi externat peste două luni.

Agresorii au fost acuzați de tentativă de omor și au fost plasați într-un centru de detenție, conform sursei citate.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pieton de 24 de ani, accidentat mortal de un șofer de aceeași vârstă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: