Evenimente noi anunțate de Centrul Cultural Pitești

de | 30.03.2024 12:42 | Pitești, Lifestyle

Noi evenimente organizate în perioada 1-5 aprilie 2024 de Centrul Cultural Pitești.

CC Pitești
Evenimentele cultural-educative și de dezvoltare personală pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial www.centrul-cultural-pitesti.ro, acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
Iată care sunt noile evenimente anunțate la Pitești:
✅ Dezbaterea cu tema „Orașele de lumină”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, avându-l invitat pe Bruno Mihăilescu, designer de interior/exterior, eveniment care va avea loc luni, 1 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Prelegerea cu tema „Violența, ca formă de manifestare socială”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „De la breaking news la armonia sufletului”, susținut de psihologul-clinician Carmen Violeta Popa, luni, 1 aprilie, de la ora 17:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Prelegerea cu tema „Structura de personalitate”, susținută de Codruța Drăgan, psiholog clinician, eveniment care va avea loc marți, 2 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dialogul cu tema ,,Lecție de curaj cu Iana Matei”, în cadrul proiectului cultural-motivațional “Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, având-o invitată pe Iana Matei, psiholog specializat în terapia copiilor abuzați, eveniment care va avea loc marți, 2 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dialogul cu tema ,,Actualitatea poeziei lui Mihai Eminescu”, în cadrul proiectului cultural “Invitați la Cafeneaua literară”, coordonat de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei “Cafeneaua literară”, avându-l invitat pe scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, eveniment care se va desfășura miercuri, 3 aprilie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dialogul cu tema ,,Arta performanței”, în cadrul proiectului cultural ,,Și noi la Ilinca!”, proiect coordonat de interpreta de folclor Ilinca Din, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „I. C. Brătianu”, eveniment care va avea loc miercuri, 3 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dezbaterea cu tema „Iubirile de April”, în cadrul proiectului cultural „Mari Iubiri ale Literaturii Universale”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română/engleză Raluca Hana Sandu, joi, 4 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dezbaterea cu tema „Virtuțile Presei de Astăzi”, organizată în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – Filiala Argeș, eveniment moderat de jurnalistul și scriitorul Mihai Golescu, președintele de onoare al U.Z P.R. Argeș, joi, 4 aprilie, de la ora 18:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Consiliul Județean Argeș a premiat EXCELENȚA! Au fost acordate premii în 10 domenii de activitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole