Noi evenimente organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 8-12 mai

de | 08.05.2023 08:45 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle

  • Evenimente noi!

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală sunt organizate de Centrul Cultural Pitești, în perioada 8 – 12 mai 2023.

Evenimentele pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Mai jos regăsiți lista evenimentelor stabilite pentru săptămâna aceasta:
LUNI
✔️ Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 8 mai, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Independență Națională și Globalizare Europeană. Monarhia și Republica la Români”, eveniment care va avea loc luni, 8 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
✔️ Prelegerea cu tema „Robotică, educație și copiii viitorului”, marți, 9 mai, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Vernisajul expoziției de artă plastică sub genericul „Traversând timpul”, marți, 9 mai, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul se desfășoară în colaboare cu Asociația „Organizația Județeană Argeș Basarab I” a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere.
✔️ Dezbaterea cu tema „Carnetele unui afurist de geniu, Cioran” , în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”, eveniment care va avea loc marți, 9 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️ Prelegerea cu tema „De ce suntem români?”, miercuri, 10 mai, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbatere tematică și recital de pian sub genericul „Chemarea pianului”, miercuri, 10 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✔️ Prelegerea cu tema „Aflarea punctului puterii și a punctului banilor într-o casă și cum pot fi ele activate”, joi, 11 mai, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Talent și imagine”, eveniment care se va desfășura joi, 11 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
VINERI
✔️ Recitalul muzical sub genericul „Cântece despre Pitești”, vineri, 12 mai, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole