Evenimente noi organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 26 februarie – 2 martie

de | 26.02.2024 12:58 | Pitești, Cultură

Centrul Cultural Pitești anunță noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Reprezentanții instituției precizează că aceste evenimente pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Iată care sunt evenimentele anunțate de Centrul Cultural Pitești pentru perioada 19-24 februarie:

LUNI

✔️ Noul proiect cultural sub genericul „Hrană pentru Suflet”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 26 februarie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Impactul artei asupra designului vestimentar”, în cadrul proiectului cultural „Povești pictate”, coordonat de artistul plastic Mihaela Viorela Martin, având-o invitată pe Ioana Niță, designer vestimentar, eveniment care se va desfășura luni, 26 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Din lada de zestre, pe scena Centrului Cultural Pitești”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Copii și părinți, prietenii mei”, coordonat de Maria Simona Mitroi, profesoară de educație fizică și istorie la Școala Gimnazială „Ion Pillat”, eveniment care se va desfășura luni, 26 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
✔️ Prelegerea cu tema „Semnificația anului Dragonului de lemn și interpretarea stelelor zburătoare pe anul 2024”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Călătorie în Științe Neconvenționale – Feng Shui”, susținut de Sorin Dinu, specialist în Feng Shui, marți, 27 februarie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dialogul cu tema ,,Criza de identitate a adolescentului”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Adolescență, entuziasm, libertate, înțelepciune”, coordonat de poetul și profesorul de filosofie George Badea, având-o invitată pe Nicoleta Stan, consilier educativ la Liceul Tehnologic nr. 1 Marăcineni, marți, 27 februarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dialogul cu tema „Întâlniri”, în cadrul proiectului cultural-motivațional „Imagini și Cuvinte”, coordonat de poeta Anca Daniela Lovin, profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din municipiul Câmpulung Muscel, avându-le invitate pe poeta Daniela Voiculescu și pe interpreta și profesoara de muzică Valentina Rădoi, marți, 27 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Conferința cu tema „Există o filosofie românească?”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de scriitorul dr. Leonid Dragomir, redactorul-șef al revistei de cultură „Argeș”, avându-l invitat pe prof. univ. dr. Romulus Brâncoveanu, de la Facultatea de Filosofie București, eveniment care se va desfășura marți, 27 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️ Prelegerea cu tema „Dragostea între patimi și pătimiri” (II), în cadrul proiectului cultural-educativ „Teme Culturale în Emoții Raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 28 februarie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Conferința cu tema „Ierusalim, leagănul religiilor”, în cadrul proiectului „Ferestre Culturale”, coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber, avându-l invitat pe ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Maroc la București, Excelența Sa Hassan Abouyoub, eveniment care va avea loc miercuri, 28 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✔️ Prelegerea cu tema „Buclele stranii și conștiința umană”, în cadrul proiectului „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de psihologul, sociologul, scriitorul și publicistul George Smeoreanu, eveniment care va avea loc joi, 29 februarie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Unde e iubirea?”, susținută de Laura Gabriela Nițescu, trainer de dezvoltare personală, profesoară de limba și literatura franceză, joi, 29 februarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
VINERI
✔️ Spectacolul artistic sub genericul „Mărțișor de poveste”, coordonat de Nicoleta Andrei, antrenoare, eveniment susținut de gimnastele de la cursul de balet și gimnastică ritmică din cadrul Centrului Cultural Pitești, vineri, 1 martie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
SÂMBĂTĂ
✔️ Spectacolul de pian „Flori Muzicale”, coordonat de profesorul de pian Alin Roșu, sâmbătă, 2 martie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: