EXCELENȚĂ ÎN REPREZENTARE NAȚIONALĂ: CARMEN BOTEANU – director adjunct al Secretariatului General al Guvernului

de | 22.11.2023 13:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Ca în fiecare an, Titlurile de Excelență Ancheta 2023 au mers către 5 secțiuni importante: Reprezentare națională | Mediul de afaceri | Instituții publice | Administrație și societate civilă.

Au fost premiate, în cadrul evenimentului „Balul Ancheta” de vinerea trecută, personalități care – prin întreaga activitate desfășurată în domeniile în care activează și conduc sau prin proiecte importante desfășurate în ultimul an – și-au pus amprenta asupra dezvoltării Argeșului, în toate palierele de activitate. Iată care au fost laureații anului 2023:

1. Carmen Boteanu reprezentare nationala - EXCELENȚĂ ÎN REPREZENTARE NAȚIONALĂ: CARMEN BOTEANU - director adjunct al Secretariatului General al Guvernului

EXCELENȚĂ ÎN REPREZENTARE NAȚIONALĂ:

Doamna CARMEN-MIHAELA BOTEANU – director adjunct al Secretariatului General al Guvernului

Pentru o carieră construită cu profesionalism, dedicare și responsabilitate în slujba aparatului public național, pentru rezultatele înregistrate la nivelul tuturor proiectelor manageriale asumate și pentru reprezentarea, cu onoare, a județului Argeș la nivelul unora dintre cele mai complexe structuri de stat ale României.”

Carmen Boteanu, născută în Câmpulung Muscel, este doctor în management și a reușit un traseu profesional impresionant la nivel național: specialist în fonduri europene, fost director general adjunct al Direcției Generale Dezvoltare Rurală din cadrul Ministerului Agriculturii, director general al Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman (AM POCU), precum și director adjunct în cadrul Direcţiei Gestionare Programe și Contractare Proiecte în cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

Bifează, așadar, o experiență de peste 15 ani în coordonarea autorităților de management pentru trei programe europene importante: PNDR, POSCCE și POSDRU. Din vara acestui an, Carmen Boteanu este director adjunct la Secretariatul General al Guvernului.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Muscel

Ultimele articole