anchetaonline.ro

Exerciții de tragere cu armanent în poligonul Glâmbocu – Bascov

de | 28.02.2022 13:50 | Anunțuri, Eveniment

 

militari armeÎn toate zilele lucrătoare ale lunii martie, în zona Bascov, veți auzi bubuituri și împușcături. La două zile de la începerea războiului din Ucraina, Garnizoana Pitești a transmis că se vor executa trageri cu armamentul de pe tanc și de infanterie în poligonul Glâmbocu, comuna Bascov. Este interzis circulația pe drumul de acces spre poligon, dar și alte activități pe laturile de Sud, Vest și Nord în special în zonele împădurite, atât pentru persoane, cât și pentru animale. Exercițiile au loc în intervalul orar 8.00 – 16.00 sau 8.00 – 24.00. De asemenea, Garnizoana Pitești informează că, dacă nu se va ține cont de interdicțiile anunțate, unitatea nu își asumă nicio răspundere.

WhatsApp Image 2022 02 25 at 12.39.58 - Exerciții de tragere cu armanent în poligonul Glâmbocu - Bascov

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Ucraina
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: