(VIDEO) Exercițiu ISU la Spitalul de Pediatrie Pitești

de | 11.04.2024 10:33 | Județean, Lifestyle

Nu vă panicați!
Astăzi, începând cu ora 11:00, la Spitalul de Pediatrie Pitești a avut loc un exercițiu de amploare al pompierilor argeșeni, în cadrul căruia s-a verificat modul de comportare în cazul producerii unui incendiu.
Simularea a început cu un apel la 112, care anunța un incendiu la etajul 2 al unității spitalicești, secția chirurgie, unde, din cauza degajărilor mari de fum, mai multe persoane au rămas blocate și nu s-au mai putut evacua singure din clădire.
La fața locului au fost imediat mobilizate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Pitești, pentru gestionarea situației create.
Obiectivul urmărit a fost de a îmbunătăți reacția personalului spitalului și a modului de organizare al primei intervenții, până la sosirea echipajelor profesioniste, dar și a capacității de răspuns și gestionarea unei astfel de situații de către colegii noștri.”, transmite ISU Argeș
Foto/video ISU Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș | Spitalul de Pediatrie Piteşti