Expoziție de pictură la Muzeul Golești – ”Intuiție”

de | 30.01.2024 08:46 | Județean, Cultură

Joi, 8 februarie, va fi deschisă în Sala de Artă Contemporană a Muzeului Golești expoziția de pictură intitulată Intuiție, aparținând artistului plastic Dana Ciucă, anunță instituția pe pagina de Facebook. De asemenea, în cadrul expoziției va fi expusă și o lucrare a artistului Marius Burhan, invitatul Danei Ciucă.

afiș expoziție de pictura

Dana Ciucă s-a născut la 8 octombrie 1976, în București, iar la vârsta de 5 ani s-a stabilit împreună cu familia la Pitești, potrivit sursei citate. La Pitești a absolvit școala gimnazială și liceul pentru ca mai apoi, la 19 ani, să se întoarcă în București pentru a studia psihologia. Apoi, în 2001 a absolvit Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret, iar în prezent activează ca psiholog la DGASPC – Ilfov. Atracția pentru artă a avut-o încă din copilărie, dar a început să picteze și să expună în urmă cu trei ani. Potrivit informării celor de la Muzeul Golești, prima expoziție a avut-o în anul 2021 la Galeria El Deco din București. La baza lucrărilor sale artistice stă intuiția, după cum explică artista potrivit sursei citate: “În majoritatea picturilor mele îmi folosesc intuiția sau vocea interioară, astfel reușesc să intru în contact cu procese mentale subconștiente.” Expoziția de la Muzeul Golești reprezintă o călătorie intuitivă prin timpul și spațiul afectiv al autoarei și va fi deschisă până pe data de 14 aprilie 2024.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi evenimente anunțate de Centrul Cultural Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole