Fabrică de mobilă – înghițită de flăcări! Patru victime implicate în incendiu!

de | 18.04.2023 11:10 | Știri, Eveniment, Național

Un incendiu puternic a izbucnit, în cursul acestei dimineți de marți, 18 aprilie, la o fabrică de mobilă din localitatea Jabenița, județul Mureș.

În urma evenimentului au fost înregistrate patru victime.

Pompierii s-au deplasat de urgență, la fața locului, pentru stingerea flăcărilor care au izbucnit la o fabrică de mobilă din localitate Jabenița.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD și un echipaj de la SAJ,

În urma evenimentului, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alte trei au suferit atacuri de panică, potrivit Antena 3 CNN.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, incendiul se manifestă în secția de lăcuire, aflată la etajul 1, pe o suprafață de 100 de metri pătrați. Incendiul a fost localizat de pompieri.

 

Foto descriptiv Mediafax

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-au luat la bătaie, de Paște, din cauza unor dedicaţii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole