Ce facultate a ales David Popovici. ”Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din…”

de | 12.07.2023 07:47 | Știri, Lifestyle, Național

David Popovici, dublu campion mondial în probele de 100 și 200 m, a postat, ieri, pe pagina de Facebook un mesaj în care a anunțat oficial ce facultate a ales. Sportivul a spus că, din toamnă, va continua la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București.

Potrivit celor de la gsp.ro, David Popovici a avut numeroase oferte de la facultăți din străinătate.

”Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri.

Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a scris David Popovici pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: newscaffe.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România U19 – aproape de semifinalele CE de handbal

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici