Familia din Argeș care a murit în cumplitul accident de autocar din Italia va fi înmormântată joi

de | 10.10.2023 11:19 | Județean, Eveniment, Importante

A trecut aproape o săptămână de la cumplitul accident din Italia, soldat cu 21 de morți.  Din păcate, printre ei se numără și o familie din Argeș.

Soții Ogrezeanu, Mihaela Loredana și Mircea Gabriel, alături de fiicele lor, Aurora și Georgiana, locuiau în Germania, unde își găsiseră un loc de muncă și sperau la o viață mai bună.

La începutul acestei luni, ei au mers într-o vacanță în Italia, unde au avut parte de un sfârșit tragic. În timp ce se întorceau din concediu, autobuzul în care se aflau s-a prăbușit de pe un pod din Mestre, de lângă Veneția.

Soții Ogrezeanu, alături de fiicele lor, victime în cumplitul accident din Italia, vor fi conduși pe ultimul drum joi, 12 octombrie 2023, în municipiul Câmpulung Muscel.  Anunțul a fost făcut de fratele acesteia.

Cei care doriți să vă luați rămas bun și să participați la slujba de înmormântare, o puteți face joi, 12 octombrie, începând cu ora 12.00, slujbă ce o să aibă loc la Biserica Domnească Câmpulung”, a anunțat Viorel Barbu într-o postare pe Facebook

Reamintim că, tragicul accident a avut loc pe 3 octombrie, în care un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc.

Autobuzul era unul electric, iar în momentul evenimentului nefericit se aflau aproape 40 de oameni la bord. Acesta se îndrepta spre un camping din zona Veneţia. Din păcate, în urma acestui accident cumplit, 21 de oameni și-au pierdut viața, iar alți 15 au fost răniți.

Foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trafic blocat pe DN 7, în urma unui accident cu 3 mașini

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Germania | Italia | Muscel

Ultimele articole