O familie de români a fost atacată în trafic pe o autostradă din Austria!

de | 23.12.2023 19:54 | Știri, Eveniment

O familie de români a fost urmărită și atacată pe o autostradă din Austria, de doi șoferi necunoscuți.

Bărbatul, un român în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe A8 cu soția și copilul său a observat o mașină care conducea agresiv și care i-a urmărit pentru 20 de kilometri, conform Antena 3 CNN.

Șoferul agresiv l-ar fi provocat pe român în mod repetat, depășindu-i mașina de mai multe ori pe dreapta până a reușit să se strecoare în față.

Românul a fost încetinit. Apoi, dintr-o altă mașină, a apărut un al doilea șofer ce gesticula.

Cei doi străini au coborât din vehicule lor și au venit la mașina românului. Unul dintre cei doi a folosit forța pentru a deschide ușa de pe partea pasagerului, unde era soția românului, și a lovit geamul lateral cu pumnul, conform sursei citate.

Mașina era încuiată, iar românul nu a ieșit din mașină pentru că se simțea amenințat și îi era frică. Acesta a reușit să dea cu spatele și să fugă.

Românul de 40 de ani a sunat apoi la Poliție și a cerut ajutor. Aceștia au anunțat că au declanșat o anchetă pentru identificarea agresorilor.

 

Foto Tomis News

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copac căzut pe carosabil în Buzoiești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: