O fată de 16 ani, dispărută de la o stână, a fost găsită!

de | 24.01.2024 23:06 | Știri, Eveniment

O fată în vârstă de 16 ani, cu handicap sever, care era dispărută de la o stână din Comarnic, a fost găsită astăzi.

Minora a fost căutată de peste 100 de oameni.

Tânăra a fost găsită în această după amiază, în jurul orei 15.30, la aproximativ 10 km de locul dispariției, într-o zonă greu accesibilă.

Fata are 16 ani și handicap sever. Nu poate comunica. Am făcut căutarea cu dronele Salvamont și am chemat în sprijin și elicopterul de la Brașov, care este alocat special pentru salvările montane.

Ținând cont ca era dispărută de ieri după-amiază, e un miracol că am găsit-o în viață după aproximativ 24 ore. Azi noapte au fost temperaturi negative și vânt puternic. Era în stare de hipotermie si avea mici escortații. A fost dusă la Spital Județean Brașov cu elicopterul”, conform Salvamont Prahova.

Mai mulți polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști, dar și zeci de voluntari au căutat fata, în urma sesizării dispariției.

La fața locului au fost mobilizate forțe sporite, formând echipe mixte, formate din: 42 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigații Criminale.

 

Sursa Foto ebihoreanul/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

MAE anunță restricții de circulație pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Giurgiu | Prahova | Salvamont | Salvamont Prahova

Ultimele articole