FC Argeș Basketball debutează AZI- în Pitești Arena!

de | 06.03.2023 09:26 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

 

Nu uitați! Astăzi, 6 martie, are loc meciul de baschet dintre FC Argeș Basketball și Dinamo București.

Meciul se va desfășura la Pitești Arena, de la ora 18:00.

Echipa argeșeană debutează pe noua arenă și are nevoie de sprijinul suporterilor.

Antrenorul echipei alv-violet, Milan Mitrovic a transmis un mesaj înaintea meciului de azi în care precizează faptul că își dorește ca echipa argeșeană să debuteze pe Pitești Arena cu o victorie și își dorește un nou succes în TOP 10.

Fc Argeș Basketball

Suntem nerăbdători să intrăm din nou în febra meciurilor. Mai mult decât atât, așteptăm să debutăm în noua sală, una extrem de frumoasă și dedicată unui oraș ce iubește sportul. Nu cred că îți poți dori mai mult, fie că ești jucător sau antrenor, decât o astfel de sală.

 

Vrem să debutăm cu victorie la Pitești Arena, dar știm că avem în față un adversar redutabil. Dinamo formează un lot extrem de valoros, cu jucători români cu experiență și străini ce pot face diferența în orice moment al jocului. Antrenorul lor conduce echipa de seniori a Greciei, deci nu cred că mai au nevoie de prezentare. Totuși, îmi mențin părerea și cred că echipa mea se poate bate cu oricine. Vrem să obținem un nou succes în TOP 10, după cel de la Constanța, și să ne continuăm drumul pentru calificarea în playoff.

 

Desigur, orice pauză lungă te poate scoate din ritm. Am avut trei săptămâni fără meci oficial, cu jucători ce au evoluat pentru echipa națională, astfel că nu am fost compleți la antrenamente. Avem și unele probleme medicale, dar îmi pun baza în forța grupului. Ne așteaptă o adevărată bătălie și avem nevoie de susținerea fanilor, pe care îi așteptăm în arenă.”

Fc Argeș Basketball

Biletele sunt disponibile online, AICI

Hai să umplem arena!”

 

Foto: Facebook FC Argeș Basketball

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball

Ultimele articole