FC Argeș Basketball vs. Rapid București, duminică la Pitești Arena, cu intrare liberă pentru doamne și domnișoare

de | 05.03.2024 09:01 | Pitești, Lifestyle

Baschetul spectacol revine la Pitești Arena!

FC Argeș baschet

Duminică, 10 martie FC Argeș Basketball întâlnește echipa Rapid București. Meciul este prograat pentru ora 18:00 iar fanii sunt așteptați la Pitești Arena în număr cât mai mare.

Echipa de baschet parcurge o perioadă extrem de solidă din punct de vedere al rezultatelor. Vulturii au revenit în campionat, după o pauză de o lună, cu o victorie nesperată, pe terenul unei echipe mult mai bine cotată, CSO Voluntari. Cu un bilanț de 7/5 în TOP 10, FC Argeș ocupă locul 3 în clasamentul Ligii Naționale, iar duminică, 10 martie, va reveni în fața propriilor suporteri.

FC Argeș baschet

Toate doamnele și domnișoarele vor avea parte de acces gratuit, mai multe detalii fiind disponibile pe pagina oficială de facebook a echipei – FC Argeș Basketball

Hai, FC Argeș!

Foto: Facebook

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Salpitflor Green a lansat concursul. Experiențele memorabile vă pot aduce un buchet de lalele acasă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball