(VIDEO) Imagini cumplite. Momentul în care tirul trece peste doctoriţa ucisă pe trecerea de pietoni la Câmpulung

de | 23.06.2023 11:04 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

Informații noi

O doctoriță și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un tir.

Din imagini se poate observa, cum femeia a fost spulberată de tir chiar pe trecerea de pietoni.

Camionul era deja oprit pentru a acorda prioritare altor pietoni. După ce aceștia au trecut, camionul a pornit, șoferul neobservând faptul că și femeia în cauză urma să traverseze.

Din nefericire, victima a fost lovită din plin și trântită la pământ.

Doctorița a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportată la spital, unde, după câteva ore a murit.

L.T, în vârstă de 66 de ani, din Mihăești, era medic specialist Medicina Muncii la Centrul Medical Parga Sat, având o experiență de peste 20 ani.

După aflarea veștii, mesajele de tristețe și regret au început să curgă.

Întreg colectivul Centrului Medical Parga Sat anunță cu profundă durere dispariția prematură într-un tragic accident a celei ce a fost Dr. Teliban Liliana, medic specialist Medicina Muncii, profesionist, coleg, prieten și un suflet nobil.
In toata activitatea de peste 20 de ani, in cadrul Centrului Medical, a fost un exemplu de competenta, comportament si modestie pentru tot personalul.
Transmitem familiei Sincere Condoleante! Drum lin printre ingeri, Doamna Doctor!”, au transmis colegii acesteia pe pagina de Facebook a Centrului Medical Parga Sat

Știre inițială

Femeie de 66 de ani, lovită în plin de un camion, la Câmpulung

Astăzi, în jurul orei 10:45, un accident rutier s-a produs în zona Colegiului Național Dinicu Golescu din municipiul Câmpulung, unde o femeie, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal, a fost lovită de către un camion.

În urma impactului, victima, o femeie, în vârstă de 66 de ani, din Mihăești, a fost rănită grav la piciorul stâng.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportată, conștientă, la spital, deoarece prezenta mai multe traumatisme.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din comuna Stoenești, care conducea un ansamblu rutier (TIR) pe str. Negru Vodă din municipiul Câmpulung, având direcția de deplasare Pitești spre Brașov, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat și accidentat o femeie de 66 de ani, din Mihăești, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.”, transmite IPJ Argeș

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung, un echipaj SMURD, dar și un echipaj SAJ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Evaluare Națională 2023. Ce le-a picat elevilor la Matematică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole