Femeie de 87 de ani cercetată pentru trafic de droguri

de | 01.03.2024 14:37 | Național, Eveniment

O femeie de 87 de ani, din Ialomița, este cercetată pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc, împreună cu nepoții ei.

Potrivit digi24.ro, bătrâna își ajuta nepoții să vândă cocaină și canabis, cu suma de 1.700 lei, la fiecare tranzacţie.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, trei persoane (membre ale aceleiași familii), dintre care una aflată în executarea unei pedepse privative de libertate, ar fi constituit un grup infracțional organizat având ca scop săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc și ar fi efectuat, în perioada iunie 2023 – februarie 2024, activități de coordonare, colaborare și sprijinire în cadrul grupului, precum și activitățile de deținere, transport și vânzare de droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină), în județul Ialomița.

În realizarea aceleiași rezoluții infracționale, la indicațiile și sub coordonarea celorlalți doi membri ai grupului, o femeie ar fi comercializat cantități de canabis și cocaină, cu 1.700 de lei, la fiecare tranzacție.”, transmite Poliția Română

În acest dosar, pe 29 februarie, polițiștii au percheziționat casa bătrânei din comuna Misleanu, Ialomița. Aici, oamenii legii au descoperit 22 de pungi din plastic transparent conținând aproximativ 2,4 kilograme de canabis, 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă, toate fiind ridicate de anchetatori.

Având în vedere vârsta înaintată a acesteia și starea de sănătate specifică etății, procurorii DIICOT au dispus împotriva acesteia măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Sursă foto: Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Deficit de personal la unitățile de parchet din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT | Ialomița

Ultimele articole