Femeie din Curtea de Argeș – reținută pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să facă cumpărături cu cardurile altei persoane!

de | 01.12.2023 14:25 | Știri, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Dosarul o vizează pe o femeie în vârstă de 36 de ani, din Curtea de Argeș, și are în vedere săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar.

Astfel, din cercetările făcute de polițiști, s-a constatat că argeșeanca ar fi găsit, în ziua de 17 noiembrie, în zona târgului săptămânal din Curtea de Argeș, un portofel în care se aflau suma de 1.150 de lei și carduri bancare.

Ea și-ar fi însușit atât portofelul, dar și ce se afla înăuntrul lui, încercând să efectueze plăți la POS.

După administrarea probatoriului, la data de 29 noiembrie, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi români ar fi închiriat zeci de mașini în Germania şi le-au vândut pentru 700.000 de euro!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: