O femeie a decedat după ce a fost lovită de tren!

de | 26.04.2023 23:36 | Știri, Eveniment, Național

O femeie în vârstă de 42 ani, din localitatea Piatra Şoimului, a murit, după ce a lovită de un tren, în municipiul Piatra-Neamţ, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Neamţ au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar, în municipiul Piatra-Neamţ. În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul care circula pe ruta Piatra-Neamţ – Bacău ar fi surprins şi accidentat o femeie, în vârstă de 42 ani, din localitatea Piatra-Şoimului, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, conform Digi24.

La fașa locului s-a deplasata echipajul medical care a declarat decesul femeii, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două copile de 11 și 12 ani au fost lovite de maşină pe o trecere de pietoni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: