Femeie din Argeș – prinsă în timp ce vindea 200 de kg de articole pirotehnice periculoase

de | 29.12.2022 16:30 | Știri

Oamenii legii continuă să desfășoare ample verificări la persoanele care comercializează articole pirotehnice, în cadrul acțiunii Foc de Artificii 2022-2023.

Miercuri, 28 decembrie, mai mulți oameni au fost prinși în timp ce comercializau, fără drept, articole de acest gen.

Printre cei prinși se află și un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care a fost depistat în trafic, în timp ce transporta cu mașina aproximativ 800 de articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest sens. Argeșeanul a primit o amendă de 5.000 de lei, iar materialele găsite au fost confiscate.

De asemmenea, o femeie de 30 de ani a fost prinsă în parcarea unui supermarket din orașul Ștefănești, în timp ce oferea spre vânzare, fără a avea drept, articole pirotehnice din categoria F2 și F3. Femeia avea aproximativ 200 de kiligrame de materiale pitohenice în mașină.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru savârșirea infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”, conform Legii 126/1995, iar cantitatea de aproximativ 200 de kg de articole pirotehnice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Portal SM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole