Controale în Piața Ceair din Pitești! Polițiștii au împărțit amenzi

de | 29.12.2022 17:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

În această perioadă, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice desfășoară acțiuni și controale pentru protejarea populației împotriva comerțului ilicit, precum și pentru a fi menținută o stare de siguranță și liniște publică.

În acest sens, oamenii legii au efectuat verificări în Piața Ceair din municipiul Pitești, pentru a combate faptele meționate în special cu produse agroalimentare de sezon.

Astfel, au fost controlate 14 societăți comerciale care fac comerț cu amănuntul al produselor alimentare. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 1.500 de lei și au ridicat, în vederea confiscării, suma nejustificată de 133 de lei.

Oamenii legii atrag atenție să acțiunile vor continua și în perioada următoare.

Foto Ziar Obiectiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Femeie din Argeș – prinsă în timp ce vindea 200 de kg de articole pirotehnice periculoase

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole