Femeie drogată prinsă la volan în Pitești!

de | 26.07.2022 10:59 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul serii de ieri,25 iulie, o femeie de 30 de ani a fost depistată de către polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 30 de ani, conducând un autoturism pe strada Frații Golești, din Pitești. În urma testării cu aparatul DrugTest, a srezultat fptul că aceasta a consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Astfel, femeia a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice și determinarea substanței prin analize de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere al femeii a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

În acest context, amintim că deținerea permisului de conducere implică în primul rând respectarea unor obligații și exercitarea cu responsabilitate a unui drept, deoarece în lipsa acestora, riscul de implicare în evenimente rutiere este foarte ridicat.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată.

Reamintim că efectul consumului de alcool/droguri/substanţe psihoactive, crește probabilitatea implicării în evenimente rutiere, prin afectarea echilibrului, vitezei de reacție, capacității de coordonare a mișcărilor, felului în care se orientează în spațiu sau modului în care apreciază distanța sau viteza.”, anunță IPJ Argeș.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Frații Golești | Pitești