O femeie și fetița ei de 6 ani – lovite pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

de | 19.03.2023 23:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O femeie și fetița ei de 6 ani – lovite pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

Accident rutier grav, sâmbătă seara, în urma căruia o femeie de 40 de ani și fetița ei de 6 ani au fost lovite de un autoturism, pe trecerea de pietoni.

Evenimentul rutier a avut loc pe Şoseaua Nordului din Ploieşti, iar la volan se afla un tânăr de 24 de ani. La fața locului au ajuns polițiștii din Prahova, care l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, reieșind că nu consumase alcool. Însă, în urma verificării cu aparatul Drugtest a reieșit prezența unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cele două victime, atât mama, cât și fiica, au fost transportate la spital. Potrivit surselor G4media.ro, femeia este în stare gravă.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Foto descriptiv Ph-online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Niciun weekend fără vitezomani la volan! Tânără șoferiță, prinsă de RADAR pe DN73

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prahova