O femeie a fost găsită fără viață în locuința sa, după ce mama ei ar fi anunțat Poliția!

de | 19.03.2024 23:54 | Știri, Eveniment

O descoperire șocantă a avut loc în Timișoara. O femeie în vârstă de 38 de ani găsită decedată în locuinţă, după ce mama sa a anunțat poliția că nu poate lua legătura cu ea mai multe zile.

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că de mai multe zile nu poate lua legătura cu fiica sa. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că în apartamentul unui bloc situat pe strada  Enrico Carusso din Timişoara se afla o femeie, în vârstă de 38 de ani, decedată”, a transmis IPJ Timiş.

Pe corpul victimei nu au fost descoperite urme de violenţă fizică.

Conform anchetatorilor, femeia a fost găsită într-una dintre camerele locuinţei, pe pat, iar alături au fost găsite câteva pastile.

Victima era cunoscută cu probleme psihice, fiind depresivă.

Foto Aktual24/ descriptiv.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașină intrată în șanț, la ieșirea din orașul Costești! Șoferul este transportat la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: