O femeie a fost jefuită de un tânăr de 18 ani care i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi!

de | 24.01.2023 11:59 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment șocant a avut loc în Parcul Poporului din Timişoara. Un tânăr de 18 ani a furat din mâna unei femei telefonul mobil, apoi i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a informat în cursul zilei de marţi, că la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Timişoara au identificat şi depistat un tânăr de 18 ani, bănuit de tâlhăria calificată, potrivit Digi24.

Tânărul ar fi furat în data de 15 ianuarie, în jurul orei 8.00, telefonul mobil din mâna unei femei şi a fugit.

Femeia a alergat după el pentru a-și recupera bunul, dar tânărul i-a pulverizat în faţă spray iritant lacrimogen, reuşind să păstreze telefonul furat și să părăsească locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate de către organele de lege, băiatul a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş. Prejudiciul a fost recuperat, informează sursa citată.

Mai mult de atât, băiatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, în cursul zilei de luni, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Foto descriptiv/ Sursa gherlainfo.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără de 24 de ani, ameninţată cu un cuţit și violată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: