O femeie a fost reținută după ce a furat o mașină și a condus deși era beată și drogată!

de | 27.09.2023 10:51 | Știri, Eveniment

Un eveniment mai puțin obișnuit a avut loc în Vrancea. O femeie a fost reținută de polițiști, după ce a furat un autoturism şi s-a urcat la volanul acestuia sub influenţa alcoolului şi a unor substanţe psihoactive.

În cursul nopţii de luni spre marţi, la ora 01,49, Poliţia Municipiul Focşani a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Cristei, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la un imobil din municipiul Focşani, i-ar fi fost sustras autoturismul. În scurt timp au fost alertate echipajele de Poliţie care au identificat în trafic autoturismul în cauză în municipiul Focşani.

Femeia care se afla la volan, în vârstă de 33 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezenţă a mai multor substanţe psihoactive”, a declarat IPJ Vrancea, citat de Agerpres.

Potrivit Antena 3 CNN, femeia a fost imobilizată şi încătuşată pentru că prezent un comportament recalcitrant.

Ea a fost condusă de polițiști la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise, însă aceasta a refuzat recoltarea.

Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

 

foto descriptiv: Guliver/Getty Images

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România 2023! Călătorii au fost puși să meargă kilometri pe jos, cu bagaje, după ce un tren s-a defectat în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: