O femeie a fost tâlhărită în Câmpulung! Bărbat reținut

de | 21.04.2023 17:20 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

O femeie a fost tâlhărită în Câmpulung! Bărbat reținut

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar în urma acestora, un bărbat de 60 de ani a fost reținut.

Bărbatul care mai are puțin și ajunge la vârsta pensionării a jefuit o femeie de 52 de ani, smulgându-i pur și simplu din mână un portofel, cu brutalitate, fapt în urma căruia a fost rănită la o mână.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 15 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras prin smulgere, de la o femeie de 52 de ani, un portofel tip borsetă, împrejurare în care persoana vătămată a suferit o leziune la membrul superior.” au transmis reprezentanții IPJ Argeș

În ziua de 20 aprilie, la domiciliul bărbatului a fost realizată o percheziție, în urma unui mandat emis de către instanța competentă, unde au fost descoperite mai multe bunuri cu valoare probatorie, iar bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției și reținut pentru 24 de ore.

În decursul zilei de astăzi bărbatul va fi dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv botosaninews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ. Patru persoane au înscenat două accidente rutiere pentru a primi 80.000 de lei de la firmele de asigurări! Au fost reținuți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung