Incendiu la o casă din Bascov! O femeie de 59 de ani a avut nevoie de medici!

de | 14.12.2023 09:01 | Știri, Eveniment

Două incendii au avut loc, noaptea trecută, de miercuri spre joi, în județul Argeș.

După ce un prim incendiu, ce s-a produs la un apartament din Pitești, zona Exercițiu, a făcut drept victimă o femeie în vârstă de 90 de ani, și cel de-al doilea, produs la o casă din Uiasca – Bascov, s-a finalizat cu o altă victimă, de 59 de ani, care prezenta un atac de paniză.

Conform surselor noastre, incendiul a avut loc la o casă din Bascov, acolo unde au intervenit pompierii pentru lichidarea flăcărilor.

După ce aceștia au acționat prompt cu stingerea incendiului, victima a fost extrasă.

Femeia, în vârstă de 59 de ani, care prezenta atac de panică, nu ar fi avut nevoie de transport la spital.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în localitatea Bascov, satul Uiasca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe terasa unei locuințe. Echipajele au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiu, care s-a manifestat la o canapea, material lemnos depozitat pe terasă, un covor, o ușă și o fereastră. Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin în vârstă de 59 de ani, care prezenta atac de panică și nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis înspații deschise (o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată aproape de materialele textile).”, transmite ISU Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

Apartament în flăcări în Pitești! O femeie a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole