O femeie a murit din cauza frigului, pe stradă, în Buzău!

de | 10.01.2024 13:40 | Știri, Eveniment

O femeie în vârstă de 46 de ani, a murit din cauza frigului, în Buzău.

Aceasta a fost găsită pe stradă în șoc hipotermic.

Ea a fost transportată la Spitalul Județean Buzău, de către un echipaj al Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ), în şoc hipotermic şi în stop cardio-respirator, conform Digi24.

 nAvând în vedere temperaturile extrem de scăzute din aceste zile, la UPU – SMURD s-au înregistrat trei cazuri de persoane fără adăpost, găsite în locuri publice. Primul deces înregistrat este al unei femei, în vârstă de 46 de ani, transportată la UPU în şoc hipotermic sever, în stop cardio respirator. Femeia a fost adusă în stare foarte gravă, cu o temperatură a corpului de 23 de grade. S-au început manevre de resuscitare, conform protocolului. Personalul medical a depus eforturi majore pentru a-i salva viaţa, însă ieri seară, a fost declarat decesul”, a precizat SJU Buzău.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole