O femeie a murit într-o biserică, în timp ce participa la slujba de Înălțare!

de | 25.05.2023 23:20 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment tragic a avut loc la o biserică din Focşani, în timpul slujbei de Înălţarea Domnului. O femeie de 86 de ani a murit, joi dimineaţa, în lăcașul de cult a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

Potrivit Digi24, bătrânei i s-ar fi făcut rău chiar în timpul slujbei, ulterior fiind declarat decesul.

Joi, la ora 07,57, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru persoană cu o stare de lipotimie, la biserica de pe Strada Mare a Unirii din Focşani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip B2, cu asistent, care a identificat o persoană de 86 ani, de sex feminin, aflată în stop cardio-respirator. Echipajul de pe ambulanţă a început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate. La solicitare s-a deplasat şi un echipaj SAJ tip B1, cu medic”, a informat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, conform sursei citate.

Femeia a fost resuscitată timp de 45 minute, declarându-se decesul. Cazul a fost preluat de echipa de la Serviciul de Medicină Legală, autopsia urmând să stabilească cauzele decesului.

 

Foto descriptiv.

Sursa Crestin Ortodox

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în România, în această seară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole