Femeie omorâtă de un câine în Bucureşti!

de | 20.02.2023 15:22 | Știri, Eveniment, Național

Scenariu șocant în București, acolo unde o femeie s-a stins din viață, după ce a fost muşcată de un câine de talie mare. Aceasta ar fi vrut să îi dea de mâncare animalului.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a informat că astăzi în jurul orei 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel la112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Din păcate, echipajul medical de la fața locului a constatat decesul femeii.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu de vegetație uscată izbucnit în Călinești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole