O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-un microbuz în mișcare

de | 09.09.2023 23:28 | Știri, Eveniment

O tragedie a avut loc în această seară de sâmbătă, 9 septembrie, în județul Bistriţa-Năsăud.

O femeie de 40 de ani din comuna Rodna, și-a pierdut viața după ce a căzut pe uşa laterală dintr-un microbuz aflat în mers.

Evenimentul a avut loc pe un drum comunal din localitatea de domiciliu, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Astăzi (sâmbătă – n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe un drum comunal în Rodna. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat o autoutilitară condusă de o tânără de 22 de ani, din Rodna. Din primele verificări, o femeie de 40 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pasager al autoutilitarei, s-a dezechilibrat şi a căzut din vehicul. În urma accidentului, femeia de 40 de ani a decedat”, a precizat IPJ Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres, conform Digi24.

Microbuzul era condus de o şoferiţă în vârstă de 22 de ani.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipajele medicale, inclusiv un elicopter SMURD. Victima a fost resuscitată, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Sursa Foto ZiarMM

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O mașină în care se aflau o mamă și 2 copii a luat foc în mers!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistriţa-Năsăud