Femeie din Ștefănești, amenințată de fostul concubin! Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore!

de | 23.02.2024 16:43 | Știri, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat, în cursul zilei de 22 februarie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Dosarul penal are în vedere săvârșirea infracțiunilor de amenințare.

Din cercetările efectuate de organele de lege, s-a constatat că o femeie din orașul Ștefănești a fost amenințată de fostul concubin, un bărbat de 30 de ani, din Brăila.

Agresorul ar fi amenințat-o pe victimă, în zilele de 4, respectiv 13 februarie, cu acte de violență și un obiect tăietor pe fosta concubină din orașul Ștefănești.

După administrarea probatoriului, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

agerpres.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferiță vitezomană- trasă pe dreapta de polițiști! Circula cu viteză amețitoare într-o localitate din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole