Șoferiță vitezomană- trasă pe dreapta de polițiști! Circula cu viteză amețitoare într-o localitate din Argeș

de | 23.02.2024 15:50 | Județean, Eveniment

O șoferiță de 38 de ani, din comuna Negrași, a rămas fără permisul de conducere după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Femeia circula pe D.J. 503, pe raza localității Oarja, atunci când a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h.

Șoferița vitezomană a fost sancționată contravențional. De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Grăbit a fost și un bărbat de 38 de ani, din județul Dolj. El a fost depistat în cursul zilei de ieri, 22 februarie, de polițiștii Biroului Rutier Pitești în timp ce conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe D.N. 65, pe raza localității Bradu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 de km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, doljeanul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv ziarulunirea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ai nevoie de cazier? Acum poți să îl obții și online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Negrași | Oarja