O fermieră și un brancardier au fost filmați când bruscau un bătrân la UPU Bârlad! Au fost dați afară!

de | 22.02.2024 20:57 | Știri

Infirmiera și brancardierul, filmați în timp ce bruschează un bătrân la UPU Bârlad, au fost concediați

Un caz șocant a fost filmat la Spitalul Municipal din Bârlad. Infirmiera și brancardierul din spital au fost filmați în timp ce bruschează un bătrân.

În cele din urmă, cei doi au fost concediați, scrie Ziarul de Iași.

Evenimnetul ar fi avut loc spre finalul lunii ianuarie, în cadrul Compartimentului de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad

„Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate de conducerea instituţiei, în urma cercetării disciplinare a celor doi salariaţi, Comisia de Disciplină a propus managerului unităţii sancţionarea cu desfacerea contractelor individuale de muncă a celor doi angajaţi, pentru grave abateri disciplinare. În acest context managerul instituţiei a dispus încetarea raporturilor de muncă, începând cu data comunicării deciziilor, respectiv 20.02.2024”, scrie în comunicatul transmis de Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad, conform Digi24.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un schior a făcut stop-cardio respirator pe pârtie, la Azuga!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole