Pe 29 octombrie sunteți invitați la Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST

de | 20.10.2023 12:45 | Pitești, Cultură, Lifestyle

Ajuns la a VII-a ediție,  Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, se apropie cu pași repezi.
festival Trivale Fest
Iubitorii de muzică sunt invitați duminică, 29 octombrie, de la ora 18.00, la Filarmonica Pitești la evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Pitești și de Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești.
Ce cuprinde festivalul? Un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de artiști consacrați ai genului precum: Grupul Folk P620, Adrian Bezna și Mircea Baniciu &Band.
Evenimentul va fi prezentat de Ion Marinescu de la Radio România Actualități iar juriul va fi format din personalități din domeniul muzical: conf. univ. dr. Gheorghiță Stroe – șef al Catedrei de Muzică a Universității Pitești (președintele juriului), prof. dr. Camelia Văduva-Clavac – asistent universitar, profesor de canto în cadrul Universității Pitești, Valentin Sprîncenea – profesor de chitară clasică la Liceul de Arte “Dinu Lipatti” Pitești, Adrian Bezna – cantautor, poet, și Andrei Bulf, directorul artistic al festivalului.
IMPORTANT! Preselecția pentru concursul de interpretare va avea loc în aceași zi, 29 octombrie, de la ora 10.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții (Centrul Cultural Pitești), iar spectacolul se va desfășura duminică, 29 octombrie, de la ora 18.00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.
Cei interesați de premiile și trofeele festivalului se pot înscrie până la data de 27 octombrie.
În ceea ce privește regulamentul festivalului și fișa de înscriere, acestea pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției.
Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești, 0248/219976 sau la adresa oficială de e-mail cultcentre@yahoo.com.
Biletele le puteți achiziționa de la casieria Filarmonicii Pitești, prrețul unuia fiind de 50 de lei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole