Festivalul Rock’N Ride, ediția a IV-a. Spectacol electrizant la Mioveni

de | 26.06.2023 14:38 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • ”Ne întâlnim și în 2024 la ediția numărul 5!”

S-a tras cortina peste cea de-a patra ediție a Rock’N Ride Mioveni. Serile calde de iunie au fost electrizate de trupele Myst, 7 Tears Ago, Rana, Fără Vise, Ultimul tren, Altar și Trooper.

Sursă foto: Centrul Cultiural Mioveni

Conceput din dragostea pentru muzică și adrenalina pe două roți, drept un eveniment dedicat comunității moto, Rock’N Ride Mioveni reprezintă o pauză de la rutina cotidiană și aglomerația urbană, o evadare în natură, alături de prietenii care împărtășesc aceeași pasiune comună, MOTOARELE.

Sursă foto: Centrul Cultiural Mioveni

Expoziția moto din centrul orașului a atras o mulțime de vizitatori și de împătimiți ai spiritului de aventurier pe două roți, evenimentul continuând în parada către zona de picnic Făget unde au avut loc demonstrații de îndemânare și concursuri tematice. La marginea pădurii Făget, serile calde de iunie au fost electrizate de trupele Myst, 7 Tears Ago, Rana, Fără Vise, Ultimul tren, Altar și Trooper. Organizatorii au mulțumit tuturor participanților, pentru energia degajată, pentru responsabilitatea de care au dat dovadă și pentru atmosfera creată, dar și partenerilor , Storm Riders RC Mioveni pentru implicare, sponsorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment.

Sursă foto: Centrul Cultiural Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bacalaureat 2023 – în Argeș. Zeci de absenți la prima probă scrisă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni

Ultimele articole