O fetiță de 9 ani a fost lovită de un autocamion în timp ce mergea pe bicicletă! Copila a murit

de | 15.06.2023 22:58 | Știri, Național

Un eveniment tragic a avut loc în această seară de joi, 15 iunie, în localitatea Ţifeşti. O fetiţă în vârstă de doar nouă ani a fost accidentată mortal de un autocamion, în timp ce mergea pe bicicletă, potrivit Digi24.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, accidentul a fost anunţat prin apel la 112, la faţa locului intervenind poliţiştii de la Serviciul Rutier.

La momentul apelului, minora, care se deplasa cu o bicicletă, era inconştientă. Din nefericire, a fost constat decesul minorei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă”, a informat IPJ Vrancea.

 

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a precizat că la fața locului s-a deplasat un echipaj de urgenţă tip B 2 cu asistent medical şi un echipaj tip C 2 cu medic.

La locul solicitării a fost identificată o fetiţă în vârstă de nouă ani fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa produse în urma accidentului rutier”, scrie într-o informare a SAJ Vrancea, conform sursei citate.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Investitori japonezi la Curtea de Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vrancea