Mesajul premierului Marcel Ciolacu: ”Statul român nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou”

de | 15.06.2023 21:59 | Național, Administrație, Știri

În această seară cabinetul Marcel Ciolacu s-a reunit în prima şedinţă de guvern de după învestitură. Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, la finalul ședinței, că este nevoie de performanţă în administraţie, iar statul român nu mai poate plăti ”doar pentru ca bugetarii să vină la birou”.

”Toți funcționarii statului român trebuie să înțeleagă că avem nevoie de performanță în administrație. Statul român nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou, iar asta este valabil de la nivel de ministru până la nivelul funcționarilor de execuție. În acest moment, la Guvernul României și la toate ministerele de linie am anunțat că intrăm într-un regim de mobilizare generală. Avem de livrat ținte și jaloane din PNRR și nu putem rata nimic: pensiile speciale, legea salarizării, managementul companiilor de stat.

Mandatul acestui guvern este despre reforme și economie, mai concret, despre cum facem ca economia să producă mai multă valoare și locuri de muncă, iar rezultatele să se vadă concret în buzunarele oamenilor. De aceea, în fiecare ședință de guvern veți vedea că avem pe agendă noi măsuri de stimulare economică, însă primul și cel mai concret rezultat al unei guvernări bune este ca inflația să scadă, oamenii să simtă asta în prețurile unor produse de bază. Asta vrem să facem imediat și să acționăm încă de săptămâna viitoare”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Sursă foto: gov.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul Ciolacu a depus jurământul. Astăzi este programată prima ședință

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu

Ultimele articole