„Fii avocat în școala ta!” – Campania a ajuns în Pitești!

de | 15.09.2022 20:04 | Știri, Eveniment, Pitești

Uniunea Națională a Barourilor din România a creat campanie salutară „Fii avocat în școala ta!”. Această campanie a susținut o întâlnire în Pitești, la Colegiul Național ,,I.C. Brătianu”, alături de tineri profesioniști ai dreptului juridic și elevii piteșteni a participat și Lucrețiu Tudor, administratorul public al Municipiului Pitești.

Această întâlnire a abordat propunerea de introducere a noțiunilor juridice în educația elevilor printr-un proiect ce susține democratizarea sănătoasă a societății din România.

Proiectul este coordonat de avocatul Andrei Dragoș Nicolescu în Pitești, iar în România, este Luminița Ioana Decanul Baroului Argeș, coordonator al Departamentului de Educație Juridică a UNBR.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se prelungește schema de compensare la carburanţi?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole