Finala iUmor câștigată de o argeșeancă! Mihaela Pripici a plecat acasă cu 20.000 de euro

de | 22.05.2023 14:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Lifestyle, Național

Finala iUmor câștigată de o argeșeancă! Mihaela Pripici a plecat acasă cu 20.000 de euro

Sezonul al 14-lea al emisiunii iUmor de la Antena 1 a ajuns la final, iar marea câștigătoare este Mihaela Pripici, o tânără, în vârstă de 23 de ani, din Curtea de Argeș, care a reușit să cucerească publicul cu un număr excepțional de stand-up comedy.

Finala acestui sezon a avut loc pe 21 Mai, iar tânăra a luptat împotriva altor 10 concurenți pentru a câștiga premiul în valoare de 20.000 de euro.

Cei patru jurați, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost impresionați de carisma tinerei și de numărul său, ca ulterior, votul publicului să o desemneze câștigătoarea iUmor sezonul 14!

Deși, în timpul emisiunii, aceasta s-a confruntat cu foarte multe emoții, ea a reușit să le facă față și să obțină victoria în marea finală.

Fiecare urcare pe scenă e îmbrăcată în anxietate sau mai bine zis îngropată în anxietate”, a declarat  Mihaela Pripici, la testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Din cauza anxietății, tânăra a cerut câteva momente de pauză. Ulterior, încrezătoare în sine, a revenit pe scenă și a impresionat jurații cu numărul ei.

Ce putere are în ea… habar n-are! Deci, să te blochezi, să te dai jos, să zici: <<Am nevoie de un moment, revin>>. Eram sigur că nu vine înapoi”, a spus Cătălin Bordea în testimonialele emisiunii.

A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure și a dat totul cap-coadă brici“, a completat colegul său, Nelu Cortea.

sursă foto a1.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu două mașini în Priboieni! 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole