anchetaonline.ro

Finanțare de 10.336.810 lei din partea Ministerului Dezvoltării pentru Teatrul „Alexandru Davila”!

de | 01.09.2022 16:30 | Știri, Eveniment, Pitești

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu alături de noul manager al Teatrului Alexandru Davila”, regizorul Dan Tudor, au asistat astăzi, 1 septembrie, la o conferință de presă ce a avut ca subiect finanțarea Teatrului. Astfel, Ministerului Dezvoltării a finanțat Teatrul „Alexandru Davila” cu suma de 10.336.810 lei pentru cheltuieli de funcționare și dezvoltare.

Conferinta presa Teatrul Al Davila 1 - Finanțare de 10.336.810 lei din partea Ministerului Dezvoltării pentru Teatrul „Alexandru Davila”!

Acestă sumă reprezintă un procent de 2% din impozitul pe venitul încasat până la data de 31 iulie 2022.

De asemenea, din această sumă, o parte va fi alocată cu scopul reabilitării și modernizării Teatrului pentru și tineret “Așchiuță”, prin cadrul unui proiect care derulează în prezent.

Mai mult de atât, la conferința de presă s-a precizat că Secția Dramă a teatrului va avea, de acum, numele actorului și regizorului Liviu Ciulei, iar Secția de Revistă va fi denumită după actorul Constantin Zărnescu – actorul, regizorul şi fondatorul secţiei de estradă din cadrul Teatrului „Alexandru Davila”.

 

 

 

Sursa Foto ePitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mâine, 2 septembrie – se oprește curentul la Poiana Lacului!

Citește articolele pe același subiecte: copii
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: