Finanțare de 10.336.810 lei din partea Ministerului Dezvoltării pentru Teatrul „Alexandru Davila”!

de | 01.09.2022 16:30 | Știri, Eveniment, Pitești

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu alături de noul manager al Teatrului Alexandru Davila”, regizorul Dan Tudor, au asistat astăzi, 1 septembrie, la o conferință de presă ce a avut ca subiect finanțarea Teatrului. Astfel, Ministerului Dezvoltării a finanțat Teatrul „Alexandru Davila” cu suma de 10.336.810 lei pentru cheltuieli de funcționare și dezvoltare.

Conferinta presa Teatrul Al Davila 1 - Finanțare de 10.336.810 lei din partea Ministerului Dezvoltării pentru Teatrul „Alexandru Davila”!

Acestă sumă reprezintă un procent de 2% din impozitul pe venitul încasat până la data de 31 iulie 2022.

De asemenea, din această sumă, o parte va fi alocată cu scopul reabilitării și modernizării Teatrului pentru copii și tineret “Așchiuță”, prin cadrul unui proiect care derulează în prezent.

Mai mult de atât, la conferința de presă s-a precizat că Secția Dramă a teatrului va avea, de acum, numele actorului și regizorului Liviu Ciulei, iar Secția de Revistă va fi denumită după actorul Constantin Zărnescu – actorul, regizorul şi fondatorul secţiei de estradă din cadrul Teatrului „Alexandru Davila”.

 

 

 

Sursa Foto ePitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mâine, 2 septembrie – se oprește curentul la Poiana Lacului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole