O firmă din Argeş cu afaceri de 2,6 milioane euro anual şi-a cerut insolvenţa

de | 10.08.2023 07:30 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Importante

Numărul insolvenţelor a fost în prima jumătate a anului mai mic decât în 2022, însă experţii consideră că este doar liniştea dinaintea furtunii. La nivel naţional, aproape 3.300 firme au intrat în insolvență în primul semestru din 2023, în scădere cu 6,2%, însă numărul firmelor mari care au apelat la această procedură este în creştere.

Firma din Băiculeşti comercializează electrice pe eMag

O importantă companie din judeţ a cerut săptămâna trecută, la Tribunalul Specializat Argeş, deschiderea procedurii de insolvenţă. CHR Electroplast Prod SRL, cu sediul social în  Băiculeşti, figurează ca distribuitor de materiale electrice şi corpuri de iluminat, produsele sale fiind comercializate inclusiv prin retailerul online eMag. Firma a fost înfiinţată în 2010 şi este administrată de Ionela Cojocaru, unicul acţionar.

Firma din Băiculeşti înregistrează anual cifre de afaceri de peste 2 milioane de euro, înainte de pandemie ajungând chiar şi la 3 milioane de euro. Anul trecut,  CHR Electroplast Prod SRL a raportat afaceri de 13.330.008 lei (peste 2,6 milioane euro) şi un profit minim, de doar 24.885 lei.

Săptămâna aceasta, mai exact vineri, 11 august, judecătorul sindic va decide dacă aprobă sau nu solicitarea firmei CHR Electroplast Prod SRL de intrare în insolvenţă.

(Foto descriptiv)

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Inaugurarea Bebe Tei Piteşti – amânată pentru septembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tribunalul Specializat Argeş