anchetaonline.ro

Fiul șefului Poliției Locale a fost împușcat mortal la vânătoare!

de | 07.11.2022 17:19 | Știri, Eveniment, Național

Eveniment tragic în cursul zilei de sâmbătă, 5 noiembrie, la o partidă de vânătoare, unde fiul șefului Poliției Locale din Agigea, județul Constanța, a murit, după ce a fost împușcat accidental, conform g4media.ro.

Potrivit Digi24, prima informație redată de către IPJ Vrancea a fost că bărbatul s-ar fi împușcat din greșeală, dar ulterior a corectat informația.

Victima, un bărbat de 36 ani care participa la o partidă de vânătoare pe un fond de vânătoare de pe raza comunei Andreiașu de Jos a fost împușcat mortal, din greșeală.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de salvare după apelul la 112. Din păcate, tânărul nu a putut fi salvat. Decesul a fost confirmat la ora 13:32.

Poliția desfășoară acum cercetări pentru ucidere din culpă și braconaj.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Străzile din Pitești au devenit piste de curse! Șoferi prinși cu 119 km/h!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: