Florin Călinescu, anunț din gospodăria din Băbana: „Mă întorc în politică”

de | 21.02.2024 12:25 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Retras la țară, la Băbana, pentru o viață ceva mai tihnită, Florin Călinescu a decis că anul acesta este gata de puțină acțiune în viața sa și va reveni în viața politică.

Într-un mesaj scurt, postat pe pagina sa de socializare, fostul prezentator TV nu a dat prea multe detalii, dar a precizat că este vorba de un partid nou.

Cred că mă implic. Politic. Dar depin- de foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

„Depinde unde vă implicați. Că doar nu o să vă votez numai pentru charismă!” – i-a transmis o doamnă, în timp ce altcineva i-a sugerat: „Dacă reușiți să atrageți lângă dum[1]neavoastră oameni patrioți, care nu pot fi șantajați și, mai ales, care știu să facă politică pentru România și pentru români, cu siguranță veți primi voturile românilor care s-au săturat de promisiuni!”.

Alții sunt sceptici și susțin că fără un partid mare în spate nu ai nicio șansă.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tichete de Paște pentru pensionari. Află cine va beneficia de ele!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florin Călinescu